СИБЕЛ МУСТАФА

През 2013 година завърших средното си образование в ПМГ„Нанчо Попович“ – гр. Шумен, с профил „Биология и Химия“.

През 2013 г. започнах обучението си като „Рехабилитатор“ в Медицински колеж, към Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – гр. Бургас.

Спечелих първо място в научно-практическа конференция с тема на презентацията „Изследване ефекта от рехабилитацията върху пациенти с диагноза множествена склероза“ (Моля, кликнете ТУК за да видите грамотата).

В началото на 2016 г. участвах в програмата „Еразъм+“. Тази програма ми даде възможността да продължа обучението си в университет „Памуккале“ – гр. Денизли, Турция. Също така ми се отдаде случай да работя с деца със специални образователни потребности, възрастни с неврологични, ортопедични и кардиологични заболявания.

рехабилитатор Сибел Мустафа

Университетската болница „Памуккале“ – гр. Денизли, Турция предостави отлични условия за развиване на практическите ми умения (Моля, кликнете ТУК за да видите сертификата – ЛИЦЕ и ТУК за да видите сертификата – ГРЪБ).

Имах шанс да се запозная и да работя с много добри специалисти, да участвам в семинари и конференции (Моля, кликнете ТУК за да видите удостоверението).

Освен редовните лекции в университет „Памуккале“ – гр. Денизли, участвах в сертифицирани обучения за: акупунктура, терапия с вендузи, терапия с пиявици и хиджама. Знанията и квалификациите, които получих ме мотивираха към по-задълбочено саморазвитие и целеустремени амбиции (Моля, кликнете ТУК за да видите сертификат за завършен курс 1 и ТУК за да видите сертификат за завършен курс 2).

Обучението ми в Университет „Памуккале“ – гр. Денизли, Турция приключи на 15.04.2016г. Получих препоръки от проф. д-р Ердоган Кавлак, относно работата ми с деца със специални потребности (Моля, кликнете ТУК за да видите препоръката).

През 2016 година завърших с отличен успех професионалния си бакалавър със специалност „Рехабилитатор“ (Моля, кликнете ТУК за да видите грамотата).

Веднага след семестриалното ми завършване на висшето си образование започнах работа като рехабилитатор в Специализирана Болница за Рехабилитация „Бургаски Минерални Бани“ ЕАД, с препоръка от преподавателите ми в университет „Проф. д-р Асен Златаров“ гр. Бургас.

Започнах трудовия си стаж през лятото на 2016 година. Там имах възможността да практикувам физиотерапия (електролечение), кинезитерапия, да водя подводна и утринна хигиенна гимнастика. След стажа в Специализирана Болница за Рехабилитация „Бургаски Минерални Бани“ ЕАД, продължих обучението си с магистратура в унверситет „Памуккале“ – гр. Денизли, Турция.

Започнах да уча в Универистет „Памуккале“ в профил „Физикална терапия и рехабилитация на деца със специални образователни потребности“. В края на обучението получих препоръчително писмо от директора на факултета по „Физикална терапия и Рехабилитация“ (Моля, кликнете ТУК за да видите препоръчителното писмо).

След завръщането ми в България започнах работа като рехабилитатор на физическите увреждания на деца със специални образователни потребности в Център за Специална Образователна Подкрепа – гр. Шумен.

В края на месец май през 2017 година обогатих знанията си върху „Мускулна релаксация и стречинг в мануалната терапия“, благодарение на проф. Евгения Димитрова, ДН (Моля, кликнете ТУК за да видите сертификата).

В края на месец юни през 2017 година бях част от обучението за „Създаване на подходяща образователна среда за деца и ученици със специални нужди. Структуриране и визуализиране на средата“ (Моля, кликнете ТУК за да видите удостоверението).

Преминах през още едно обучение във фондация „Карин Дом“ по програма „Двигателно развитие, гимнастика за деца със специални нужди. ДЦП – знание за позата, позициониране и асистиране на децата.“ (Моля, кликнете ТУК за да видите удостоверението).

През 2017 година записах още една магистърска степен „Физикална терапия и рехабилитация“, с насоченост ортопедия и травматология към НСА „Васил Левски“.

Разнообразявах обучението си с присъствие на конференцията за „Приложни спортни науки“ (Моля, кликнете ТУК за да видите сертификата).

НСА „Васил Левски“ предлагаше допълнителни курсове за обучение. Възползвах се от възможността да разширя знанията си върху „Кинезиологичен тейпинг – горен квадрант“ (Моля, кликнете ТУК за да видите сертификата).

Изключително удоволствие беше да се запозная с Джоана Джейкъбсън и Георги Петров, благодарение на които придобих знанията си на тема „Сплинтове за ръка – принципи, изработка и практическо приложение“ през 2019 година (Моля, кликнете ТУК за да видите сертификата).

сертификати | грамоти | удостоверения | дипломи

Работно време

Физиоцентър Здраве

Уважаеми пациенти, ще се радваме да Ви бъдем полезни на място: гр. Шумен, ул. "Васил Левски" 39 - всеки работен ден от 8:00 до 19:00 часа

Пон. - Петък

8:00 - 19:00

Събота

почивен ден

Неделя

почивен ден